Ръчно изработена свещ с кристали "Любов"

  • Марка: LightIt Candles
  • Кат. номер: Love1
25,00 лв.

С аромат на ягода и ванилия.

Кристалите и камъните, използвани в свещта са:
Розов кварц (необработен), Планински кристал и червен Гранат.

Продължителност на горене - 30 часа. 

Изработка на прекрасните LightIt Candles.

 

Соевата свещ е съставена от 100% чист соев восък. Целият процес е ръчна изработка- от измерването и разтопяването на съставките, през изливането и декорирането, завършвайки с опаковане. Соевият восък е изцяло натурален и се извлича от боба чрез механична преса или чрез използване на разтворител за извличане на маслото. Восъкът осигурява по-чисто горене и не отделя токсини във въздуха. Също така, поради факта, че гори равномерно, осигурява по-бавно разтопяване и по-дълъг живот в сравнение с парафиновия восък.

Дървеният фитил осигурява уютно припукване при запалването и допринася за комфорта след дълъг ден.

 

Розов кварц - нocи нeжнocт, пpoшĸa, cъcтpaдaниe, дoбpoтa, тoлepaнтнocт и нocи вътpeшeн миp и xapмoния. Toй пoвдигa caмoчyвcтвиeтo и лeĸyвa eмoциoнaлнитe paни и тpaвми. Poзoвият ĸвapц пpeмaxвa cтpaховете, омразата и гнева.

Планински кристал - Също срещан и като чист, каменен или кристален кварц е изключително полезен по време на медитация, стимулира имунната система и носи баланс в тялото. В миналото е бил използван за защита от черни магии.

Граната има няколко разновидности, като в тази свещ е използван предимно червен гранат. През миналото се е считало, че пази от зли сили, действа благоприятно на здравето, самочувствието и носи успех в бизнеса.

След използването на свещта, контейнера може да бъде използван повторно, като по този начин опазваме средата около нас.

 

 

Подобни продукти